fbpx
Genius Polska | polityka
15855
page-template-default,page,page-id-15855,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

polityka

Polityki prywatności

Polityka prywatności dla generowanie formularzy na stronie facebook.com dla

Geniusfranchise.eu

  1. Informacje ogólne

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych

przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług

www.geniuspolska.com poprzez Serwis.

  1. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest

Centrum Edukacyjne z siedzibą w Warszawie ul.Al. Wilanowska 93/2,  NIP 951 176 25 14

  1. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne

procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym.

Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami

prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą

elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa

wspólnotowego.

  1. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w

przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych

osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami

umowy.

  1. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w

następujący sposób:

  1. a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  2. b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  3. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  4. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego

formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

  1. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom

trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

  1. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam

umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich

danych w dowolnym momencie.

  1. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które

może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony

danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach

będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do

dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.

Geniusfranchise.eu